WhatsApp Taxi

Bestel uw taxi gemakkelijk en snel via WhatsApp

Book your taxi via WhatsApp

Opzoek naar een taxi? De Amsterdamse Taxi Service staat 24/7 voor u klaar in Amsterdam en omstreken. Wij werken met online vaste tarieven en nette jonge chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een WhatsApp taxi, een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

WhatsApp Taxi Amsterdam

Bent u op zoek naar een WhatsApp taxi in of rondom Amsterdam? Wij halen u graag op. Door ons groot netwerk kunnen wij u buiten Amsterdam ook snel voorzien van taxivervoer.

U kunt via WhatsApp een taxi bestellen. Bestel uw taxi online en zie direct wat de taxirit u gaat kosten. De prijs staat vast bij het reserveren en verandert niet tijdens de rit, ook niet in de file of bij wegwerkzaamheden.

Of het nou om een kleine taxi rit gaat of een lange, het maakt ons niets uit. Wij brengen u graag en onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en veilig aankomt op uw bestemming. 

Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Whatsapp Taxi bestellen? Wij zijn u graag van dienst. Order your WhatsApp taxi now.

Betrouwbare taxi

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een professionele taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst; u hoeft niets meer te regelen en na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Daarbij is het mogelijk om de WhatsApp taxi na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Call Now Button