Taxi voor blinde of slechtziende

Ontdek onze speciale taxi service voor blinde personen – persoonlijke begeleiding van deur tot deur.

Bij Amsterdamse Taxi Service begrijpen we dat niet alle blinde of slechtziende personen dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden we een speciale taxi service aan, met persoonlijke begeleiding en flexibele diensten. Of u nu in Amsterdam bent of daarbuiten, wij zijn er om u van dienst te zijn.

Persoonlijke begeleiding op maat

Blinde en slechtziende personen hebben verschillende niveaus van zelfstandigheid. Wij passen onze begeleiding aan op uw behoeften, van persoonlijk van deur tot deur brengen tot ondersteuning bij specifieke handelingen. Uw comfort en veiligheid staan voorop.

Uw beperkingen delen voor de beste service

Bij het bestellen van onze taxi is het essentieel om uw beperkingen te delen. Laat ons weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, zodat we de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen en uw reis zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Persoonlijke intake voor langdurige ritten

Indien u een taxi voor een langere periode nodig heeft bieden we een persoonlijke intake aan. Dit stelt ons in staat om uw specifieke behoeften in kaart te brengen, zodat we een comfortabele en op maat gemaakte service kunnen leveren die aansluit bij uw wensen.

Het bestellen van onze taxi is eenvoudig en toegankelijk. U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of ons een bericht sturen via WhatsApp. Kies hieronder de optie die het beste bij u past voor een moeiteloze reservering: Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te assisteren.
Call Now Button