Taxi Schiphol

Heeft u een taxi nodig naar of vanuit Schiphol? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en weet waar u aan toe bent! Bij ons heeft u bij iedere online reservering een vaste prijs.

De Amsterdamse Taxi Service is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Dagelijks vervoeren wij personen van en naar Amsterdam Airport Schiphol. Een groot voordeel is dat wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn voor u.

Wij werken met voordelige online vaste tarieven en nette chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een taxi Schiphol, een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

Taxi naar Schiphol

Zoekt u een taxi naar Schiphol? Wij halen u graag op en begeleiden u persoonlijk naar Schiphol. U krijgt bij ons een persoonlijke behandeling, in de hoop dat wij u in de toekomst terug zien. Daarbij vinden wij het fijn om onze klanten een vertrouwd gevoel te geven tijdens de reis naar Schiphol.

Of het nou om een kleine taxi rit gaat of een lange, het maakt ons niets uit. Wij brengen u graag en onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en veilig aankomt op Schiphol.

Ook voor een taxi naar Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxi Schiphol nemen was nog nooit zo gemakkelijk. Wij monitoren uw vluchtnummer en zorgen ervoor dat de chauffeur altijd op tijd voor u klaar staat, ook als u vertraagd bent.

Uw taxichauffeur zal op u wachten bij vertrekhal 3 deur D. De chauffeur zal u bellen of een berichtje sturen (naar het nummer dat u tijdens de boeking heeft opgegeven). Zo kunt u de chauffeur gemakkelijk vinden.

U kunt zowel online als telefonisch een taxi bestellen. Bestel uw taxi online en zie direct wat de taxirit u gaat kosten. De prijs staat vast bij het reserveren en verandert niet tijdens de rit, ook niet in de file of bij wegwerkzaamheden.

Betrouwbare taxi

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een professionele taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Een Schiphol taxi bestellen kan op meerdere manieren:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Betaalmogelijkheden

U kunt de Schiphol taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst; u hoeft niets meer te regelen en na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Daarbij is het mogelijk om de taxi Schiphol na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Schiphol taxi nodig? Bestel bij de Amsterdamse Taxi Service en weet waar u aan toe bent.
Weetje: Wist u dat het eerste vliegtuig in 1916 op Schiphol landde?
Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button