Taxi naar Frankrijk

Heeft u een taxi nodig naar Frankrijk? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en wordt veilig met goede zorg vervoerd.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche en vervoert u graag naar Frankrijk. Wij zijn 24/7 actief en bereikbaar. Doordat wij een landelijk netwerk van taxi centrales en chauffeurs hebben, kunnen wij overal in Nederland een taxi snel ter plaatse hebben.

Betrouwbaar & behulpzaam

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt naar Frankrijk, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een behulpzame en professionele taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Daarbij helpt de chauffeur u graag met het in- en uitstappen. Heeft u speciale verzoeken? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Een taxirit naar Frankrijk betekent vaak veel kilometers. Als de rit op de meter gereden wordt, kom je op een hoog bedrag uit. Gelukkig voor u hanteren wij vaste prijzen voor taxiritten naar Frankrijk. Hierdoor kunt u bij ons tot wel 50% goedkoper uit zijn. 

Wilt u weten wat een taxirit naar Frankrijk kost? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Hoe bestelt u een taxi naar Frankrijk?

Een taxi bestellen kan op meerdere manieren namelijk:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Heeft u speciale verzoeken of zorg nodig? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Betaalmogelijkheden

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst en het veiligst; u hoeft niets meer te regelen en voorkomt lichamelijk contact. Na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Daarbij is het mogelijk om de taxi naar Frankrijk na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Alle taxi’s hebben een pin apparaat met bon printer. Factuur nodig? Geen punt!

Call Now Button