Taxi Vaccinatie Amsterdam

Heeft u taxi vervoer naar de coronavaccinatie nodig? U wordt veilig gebracht en gehaald naar en van de vaccinatielocatie. De chauffeur blijft tijdens de vaccinatie wachten. U heeft altijd een privé taxi die corona veilig is en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor u. Wij werken met voordelige vaste tarieven en nette chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een taxi vaccinatie Amsterdam, u heeft altijd een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

Vaccinatie Taxi Amsterdam

Bent u op zoek naar een taxi voor uw vaccinatie? U bent bij ons aan het juiste adres. U kunt zowel online als telefonisch een taxi bestellen. Bestel uw taxi online en zie direct wat de taxirit u gaat kosten. Onze chauffeur rijdt u met grote zorg naar de vaccinatie locatie.

Moet u na de vaccinatie weer terug? In dat geval zal de chauffeur kostenloos op u wachten. Heeft u direct een Vaccinatie taxi nodig? Bel direct 020-3313318.

 

Een taxi naar de vaccinatie bestellen kan op meerdere manieren:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Betrouwbare taxi

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een professionele taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Betaalmogelijkheden

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst; u hoeft niets meer te regelen en na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om de taxi naar de vaccinatie na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Reist u zakelijk? Geen probleem! Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bonprinter. Mocht u liever een factuur ontvangen, dan is dat ook mogelijk.

Een taxi naar de vaccinatie bestel je bij de Amsterdamse Taxi Service. Snel een vaccinatie taxi. Binnen 10 min ter plaatse.
Weetje: De opkomst van de eerste vaccinatie prik van personen boven de 18 jaar is 89,1%
Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button