Taxi IJmuiden

Heeft u een taxi nodig in, naar of vanuit IJmuiden? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en weet waar u aan toe bent! Bij ons heeft u bij iedere online reservering een vaste prijs.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor u in IJmuiden en omstreken. Wij werken met voordelige vaste tarieven en nette chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een taxi in IJmuiden of een taxi vanaf de Felison Cruise Terminal; een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

Taxi Service IJmuiden naar Schiphol

Bent u op zoek naar een taxi van IJmuiden naar Schiphol? Wij staan voor u klaar. U kunt zowel online als telefonisch een taxi boeken voor uw rit naar Schiphol. Bestel uw taxi online en zie direct wat de taxirit naar Schiphol u gaat kosten. De prijs die u ziet bij het reserveren is de prijs die u betaalt, ongeacht eventuele vertragingen door files of wegwerkzaamheden.

Of u nu snel naar Schiphol gebracht wilt worden of dat u ruim van tevoren wilt vertrekken, wij zorgen ervoor. Onze chauffeurs garanderen een punctuele ophaalservice en zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op Schiphol aankomt.

Een IJmuiden taxi bestellen kan op meerdere manieren:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Betrouwbare taxi

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een professionele taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Betaalmogelijkheden

Bij de Amsterdamse Taxi Service bieden wij diverse betaalmogelijkheden voor uw gemak.

De eenvoudigste methode is online betalen. Hiermee is alles direct geregeld en ontvangt u na de transactie automatisch een factuur in uw mailbox.

Daarnaast bieden wij de optie om na uw rit in de taxi van IJmuiden te betalen. Dit kan via pin, creditcard of contant.

Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button