Taxi Floriade

Heeft u een taxi nodig naar of vanuit Floriade Expo? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en weet waar u aan toe bent! 

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor u in Amsterdam en omstreken. Wij werken met luxe auto’s en nette chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een taxi naar Floriade waarbij u een betrouwbare en goede service krijgt.

Floriade Expo

Bent u op zoek naar een taxi naar of vanuit Floriade? Wij halen u graag op. Wij bieden hoogwaardig en betrouwbaar vervoer aan.

Of het nou om een kleine taxi rit gaat of een lange, het maakt ons niets uit. Wij brengen u graag en onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en veilig aankomt op uw bestemming. 

Zakelijke taxi nodig? Onze nette chauffeurs staan voor u klaar. Met grote zorg en hoge discretie vervoeren zij u naar uw bestemming.

Directie vervoer nodig? U kunt ervoor kiezen om een chauffeur in te huren met een luxe wagen. De chauffeur zal geheel tot uw beschikking zijn.

Onze nette chauffeurs zijn gediplomeerd, gescreend en uiterst discreet. Doordat onze chauffeurs een geheimhoudingsverklaring hebben getekend, bent u verzekerd van een discrete service.

Vraag hier direct uw offerte aan.

Hoe besteld u een Taxi Floriade?

Een Floriade taxi bestellen kan op meerdere manieren:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Betaalmogelijkheden

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

  1. Online afrekenen is het makkelijkst; u hoeft niets meer te regelen en na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.
  2. U kunt de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.
  3. De rit wordt op rekening gereden: u ontvangt achteraf een factuur.
Call Now Button