Taxi Circuit Zandvoort

Op zoek naar taxi vervoer tijdens de Dutch GP? Ondanks de afsluiting kunnen wij u vervoeren!

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Personenvervoer is onze specialisatie waaronder groepsvervoer ook valt. Door ons groot partnernetwerk kunnen wij u snel en op alle vlakken van dienst zijn.

Taxi- en bus groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem. Amsterdamse Taxi Service vervoert dagelijks meerdere passagiers naar hun bestemming.

Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en ervaren op het gebied van groepsvervoer.

Wij hebben de beschikking over diverse luxe 7 en 8 persoons Mercedes taxibussen. Is uw gezelschap groter? Ook dan hebben wij de passende vervoersoplossing namelijk:

  • Mini touringcar (tot 23 personen)
  • Midi touringcar (tot 38 personen)
  • Touringcar (tot 50 personen)

Is de gewenste touringcar niet beschikbaar? Het is mogelijk om meerdere 7 en 8 persoons taxibussen te reserveren. Op dit moment hebben wij tijdens de GP alleen ontheffingen voor de luxe sedan wagens en 7/8 persoons taxibussen.

Shuttle Service Dutch GP

Door ons groot en vertrouwd partnernetwerk zijn wij vrij flexibel en snel ter plaatse. Tijdens de Dutch Grand Prix kunnen wij een shuttle service aanbieden vanaf:

  • Amsterdam – Zandvoort;
  • Haarlem – Zandvoort;
  • Noordwijk – Zandvoort.

VIP Standby Service Dutch GP

Wij bieden verschillende vormen van vervoer aan tijdens de Dutch Grand Prix waaronder VIP Standby Service. Uw chauffeur zal op u wachten totdat u klaar bent om te vertrekken. Uiteraard met zeer luxe premium sedan of minivan wagens met getint glas, airconditioning, wifi en flesjes water aan boord.

U kunt er vanuit gaan dat de chauffeur gediplomeerd is, flexibel, een pak met stropdas draagt en meerdere talen spreekt.

Auto ontheffing voor de Dutch GP in Zandvoort

Tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort zijn alle wegen naar Zandvoort afgesloten. Alleen met een ontheffing kun je Zandvoort met de auto binnenkomen. Gelukkig hebben wij ontheffingen en kunnen wij u vervoeren naar de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Echter kan het zijn dat u veel wagens tegelijk nodig heeft, waardoor het aantal ontheffingen dat wij hebben voor u niet genoeg zijn. Indien u tijdens de Dutch Grand Prix belangen heeft in Zandvoort, kunt u zelf auto ontheffingen aanvragen. Vervolgens kunnen wij uw ontheffingen gebruiken voor uw vervoer.

Wat kost het vervoer naar de Dutch GP?

Vanwege de afsluiting van Zandvoort tijdens de Dutch Grand Prix is het vervoer gelimiteerd. Hierdoor is de vraag hoog maar het aanbod minder. Dit betekent dat u tijdens de Dutch GP geen gebruik kunt maken van ons online vast tarief. Alle online taxi Circuit Zandvoort reserveringen worden geannuleerd. 

Wilt u weten of wij beschikbaarheid hebben en wat de kosten zijn? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Call Now Button