Taxi bus Amsterdam

Uw betrouwbare partner voor groepsvervoer in Amsterdam en omstreken.

Welkom bij Amsterdamse Taxi Service, jouw betrouwbare keuze voor uw Taxi bus in Amsterdam. Wij bieden professioneel en comfortabel vervoer op maat, verzorgd door ervaren chauffeurs. Of je nu een privéreis maakt of zakelijk onderweg bent, wij staan voor je klaar met een jong wagenpark en diverse betalingsmogelijkheden.

Alle bussen beschikbaar, van minibus tot touringcar

Bij Taxi Bus Amsterdam hebben we een gevarieerd wagenpark, variërend van ruime luxe 7 en 8-persoonsbusjes tot grote touringcars met een capaciteit tot wel 55 personen. Wat uw groepsgrootte ook is, we hebben de juiste bus voor u. Onze voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een taxi busje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat klaar om u snel en accuraat van een offerte te voorzien, zodat u de kosten van uw reis kunt plannen.

We begrijpen we dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft als het gaat om betaling. Daarom bieden wij diverse betalingsmogelijkheden aan. Of je nu de voorkeur geeft aan betaling op factuur, pin, contant of creditcard, bij ons kun je gebruikmaken van de methode die het beste bij jou past.

Minivan Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u direct een taxi bus boeken? Neem contact met ons op via de volgende kanalen:

Taxi bus Amsterdam nodig? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw groepsvervoer te regelen. Laat ons u helpen om uw reis in Amsterdam zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Taxi bus Amsterdam voordelen

Call Now Button