Betaal jouw taxi rit met Crypto

Heb je een taxi nodig? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en betaal de taxi rit met iedere cryptocurrency.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor jou in Amsterdam en omstreken. De Amsterdamse Taxi Service is een innoverend bedrijf met passie voor technologische trends. Cryptocurrencies zijn de laatste jaren erg bekend geworden en wij zien er erg veel potentieel in. De taxi betalen met cryptocurrency kan daarom niet ontbreken!

De Amsterdamse Taxi Service is op dit moment uniek en accepteert als enige taxi bedrijf in Nederland betalingen met crypto.

Crypto Taxi Amsterdam

Ben je op zoek naar een taxi en wil je die graag betalen met crypto? Wij halen jou graag op. Je kan zowel telefonisch of online een taxi bestellen. Bestel jouw taxi online en zie direct wat de taxirit gaat kosten. De prijs staat vast bij het reserveren en verandert niet tijdens de rit, ook niet in de file of bij wegwerkzaamheden.

Of het nou om een kleine taxi rit gaat of een lange, het maakt ons niets uit. Wij brengen jou graag en onze chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd wordt opgehaald en veilig aankomt op je bestemming. Ook voor ritten buiten Amsterdam zijn wij jou graag van dienst. Door ons groot netwerk van chauffeurs kunnen wij jou snel op weg helpen.

Een Crypto Taxi bestellen kan op meerdere manieren:

Helaas is het nog niet mogelijk om de crypto taxi rit met het online reserveringsformulier te bestellen.

Hoe wordt de Crypto waarde bepaald?

Wanneer je een Crypto taxi besteld, kan je zelf kiezen met welke cryptocurrency je wilt betalen. Op basis van de ritgegevens en de dagwaarde van de coins, bieden we jou de crypto prijs aan voor de taxi rit.

Heb je nog niet van tevoren betaald en zakt de cryptocurrency op de dag van de rit? Dan zullen de kosten stijgen op basis van de dagwaarde. Wij zijn volledig transparant door het geven van de ritprijs in euro’s en de door jou gekozen cryptocurrency. Je zult altijd van tevoren weten hoeveel je moet betalen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Betrouwbare taxi service

Wanneer je een taxi besteld bij de Amsterdamse Taxi Service, kan je ervanuit gaan dat je altijd op tijd wordt opgehaald door een nette chauffeur. 

Heb je de taxi rit vooraf met Crypto betaald? Dan ontvang je altijd van ons een betalingsbevestiging. Wil je liever de taxi met crypto betalen tijdens de taxi rit? Dan is dat ook mogelijk. Let wel op dat wij de crypto betaling pas accepteren, nadat het ook daadwerkelijk in onze wallet zit.

Betaal de taxi met Crypto
Crypto weetje: DeFi is een nieuwe en innovatieve beweging dat de traditionele dienstverleningen zal transformeren.
Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button