Taxi avondklok Amsterdam

Heeft u een taxi nodig tijdens de avondklok? De Amsterdamse Taxi Service staat 24/7 klaar voor u. Bestel uw taxi telefonisch of online.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche en vervoert u graag naar uw bestemming tijdens de avondklok. Wij zijn 24/7 actief en bereikbaar voor u in Amsterdam en omstreken. Dagelijks voeren wij noodzakelijke ritten uit, zoals bijvoorbeeld het vervoer van personen met cruciale/noodzakelijke beroepen en personen die medische hulp nodig hebben.

Voorwaarden taxi avondklok Amsterdam

U kunt ten alle tijden een taxi avondklok Amsterdam bij ons bestellen. Wanneer u wel of niet naar buiten mag tijdens de avondklok, hangt af van uw activiteit. Twijfelt u of u tijdens de avondklok niet naar buiten mag? Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Het is belangrijk dat u met formulieren of documenten kunt aantonen dat u een geldige reden heeft om te reizen. Er zijn 2 formulieren, daarvan heeft u er minimaal 1 nodig tijdens de avondklok namelijk:

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze formulieren bij u te dragen. De taxi chauffeur zal niet hierop controleren. 

Uw veiligheid is onze zorg. U heeft ten alle tijden een privé taxi, die u niet met anderen hoeft te delen.

Overigens nemen wij noodzakelijke maatregelen tegen het Corona virus. Alle auto’s worden na elke rit gedesinfecteerd en hebben een plexiglas scherm in de auto. Uiteraard zijn al onze taxichauffeurs Corona vrij.

Hoe bestelt u een taxi avondklok Amsterdam?

Een taxi avondklok Amsterdam bestellen kan op meerdere manieren namelijk:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Heeft u speciale verzoeken of zorg nodig? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Betaalmogelijkheden

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst en het veiligst; u hoeft niets meer te regelen en voorkomt lichamelijk contact. Na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Daarbij is het mogelijk om de  taxi avondklok Amsterdam na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Alle taxi’s hebben een pin apparaat met bon printer.

Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button