STA Balie 

Op deze pagina wordt uitgelegd wat de STA balie is. Daarbij vindt je ook een routebeschrijving voor passagier en chauffeur.

De STA balie is een wachtruimte op Schiphol waar de passagiers kunnen wachten op de taxi. STA staat voor Schiphol Transfer Assistance. Er is altijd iemand aanwezig bij de balie. Zodra de passagier zich meld bij de balie, zal de baliemedewerker het taxibedrijf bellen.

Niet iedereen kan zich melden bij de STA balie. Je dient als taxibedrijf aangesloten te zijn bij de STA balie.

Hoe werkt de STA balie?

Wij melden uw vluchtgegevens aan het Schiphol Informatie Systeem. De medewerkers van de STA Balie verwachten u en u krijgt bericht als u aankomt. Uw chauffeur rijdt dan binnen enkele minuten het A-spoor op en haalt u direct voor de STA Balie op.

  1. Wij melden uw vluchtgegevens aan het Schiphol Informatie Systeem.
  2. U dient zich bij aankomst z.s.m. te melden bij de STA Balie.
  3. De chauffeur wordt gebeld dat u zich heeft aangemeld bij de STA balie en rijdt vervolgens de A-baan op en haalt u direct voor de STA balie op.

De STA balie bevindt zich naast uitgangsdeur A op Schiphol Plaza in aankomsthal 4. Tegenover de STA balie vindt je Starbucks. De STA balie wordt ook duidelijk aangegeven door middel van een bord, zie onderstaande foto.

STA Balie Schiphol bestellen?
Ingang STA balie vanaf binnen

Routebeschrijving voor de chauffeur

De STA balie bevindt zich op de aankomstpassage ter hoogte van het Sheraton hotel en de Uber Pickup op Schiphol. Als je vanaf het Sheraton hotel en de Uber Pickup het zebrapad volgt naar Schiphol toe, loop je tegen de ingang van de STA balie aan. 

Klik hier voor de routebeschrijving naar de STA balie. Als je deze route volgt kom je op de locatie waar met jouw auto kan staan.

Let op: de STA balie bevindt zich naast de A-baan. Om toegang te krijgen tot de A-baan dien je een STA pas te hebben. Zonder STA pas kan je niet voor de ingang van de STA balie parkeren en moet je de weg oversteken.

Sta balie ingang vanaf buiten
Ingang STA balie vanaf buiten
STA BAlie locatie op Schiphol
Call Now Button