Rolstoelvervoer Amsterdam

Op zoek naar rolstoelvervoer? U bent bij ons aan het juiste adres!

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Met onze rolstoeltaxis kunt u naar elke gewenste locatie rijden. Door ons groot partnernetwerk kunnen wij u snel van dienst zijn – ook buiten Amsterdam.

Rolstoeltaxi Amsterdam

Amsterdamse Taxi Service staat garant voor veilig, comfortabel en professioneel rolstoelvervoer. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij specialisten in het vervoer van mensen met een handicap. 

Onze speciaal uitgeruste rolstoelbussen staan dagelijks voor u klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Onze vriendelijke chauffeurs staan garant voor professioneel rolstoelvervoer, daarnaast hebben ze kennis van de geldende veiligheidsprocedures. Iedere rit wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Amsterdamse Taxi Service staat voor veilig, comfortabel en betrouwbaar vervoer. 

Voor rolstoelvervoer hebben wij geen vaste prijzen. De prijzen zijn hoger dan een reguliere taxi. Dat komt doordat de beschikbaarheid minder is en de chauffeur vaak van ver moet komen om u op te halen.

Wilt u weten wat rolstoelvervoer kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe bestelt u Rolstoelvervoer?

Rolstoelvervoer vergt vaak beschikbaarheid, planning en maatwerk. U kunt daardoor een rolstoeltaxi alleen per mail of telefonisch bestellen.

Heeft u speciale verzoeken of zorg nodig? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Bent u op zoek naar veilige en comfortabele vervoersmogelijkheden voor rolstoelen, rolstoelbus, rolstoeltaxi of andere vormen van mindervalidenvervoer? Met behulp van vriendelijke en ervaren taxichauffeurs? Neem dan contact op met Amsterdamse Taxi Service:

Rolstoel chauffeurs gezocht

Ben jij in het bezit van een eigen rolstoelbus en op zoek naar nieuwe kansen? Meld je dan aan bij ons partnernetwerk! Amsterdamse Taxi Service is continu op zoek naar professionele en betrokken chauffeurs die onze visie op veilig en comfortabel vervoer delen.

Hoe aanmelden?
  • E-mail: Stuur ons een bericht met je gegevens en informatie over je rolstoelbus.
  • Contactpagina: Vul het formulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Telefonisch: Bel ons direct en bespreek de mogelijkheden.

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een groeiend netwerk van professionals die zich inzetten voor uitmuntend rolstoelvervoer!

 

Call Now Button