Over de Amsterdamse Taxi Service

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor u in Amsterdam en omstreken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk verzoek een passende oplossing bieden. U bent bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

Chauffeur

Onze chauffeurs zijn representatief en brengen u ten alle tijden vlot en veilig naar uw bestemming. Duidelijke communicatie, beleefdheid, betrouwbaarheid en keurig rijgedrag staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze voertaal is Nederlands maar iedere chauffeur spreekt in ruime mate Engels. Tevens is het ook mogelijk om op uw verzoek ervoor te zorgen dat de chauffeur de taal spreekt die u wenst.

Onze professionele chauffeurs staan graag voor u klaar om u te helpen met de bagage.

Wagenpark

De Amsterdamse Taxi Service streeft naar een hoogstaande en representatieve service. Wij beschikken dan ook over een jong en luxe wagenpark. Voor ieder verzoek hebben wij een passende oplossing. Wij hebben zowel luxe personenauto’s als luxe 8 persoons taxibussen.

Reis comfortabel en ontspannen in onze luxe taxi auto’s. U kunt zowel online als telefonisch of per mail een taxi bestellen.

Zakelijke klanten

Onze taxi services zijn ook beschikbaar voor zakelijke klanten. U kunt zorgeloos een taxi boeken en de rekening dagelijks, wekelijks of maandelijks ontvangen. Daarbij wordt er automatisch een overzicht gegenereerd van alle gereden ritten met bijhorende facturen.

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

De amsterdamse taxi service is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omstreken. Betaal uw taxi direct online.
Call Now Button