Taxi Amsterdam Centraal

Heeft u bij ons een taxi vanaf Amsterdam Centraal Station besteld? Lees dan hier alles over de ophaalplek kiss & ride. 

De Kiss & Ride plek op het Centraal station is de enige plek op het station waar je passagiers kan ophalen met de auto. Helaas wordt deze ophaalplek niet of nauwelijks aangegeven op het station. Hierdoor staan wij regelmatig voor een grote uitdaging als wij mensen telefonisch moeten uitleggen hoe zij de Kiss & Ride kunnen bereiken. Op deze pagina vindt je alle informatie betreft het vinden van de Kiss & Ride op Amsterdam Centraal.

De Kiss & Ride West is gelegen aan de IJzijde tegenover de noordelijke uitgang van het station, op de ‘De Ruijterkade. De Kiss & Ride zit praktisch naast de taxi standplaats op het station. Het is makkelijkste is om de taxi borden binnen het station te volgen. Eenmaal buiten bij de taxistandplaats bevindt de Kiss & Ride zich aan de rechterzijde langs het water.

Rijdt u vanaf de Kamer van Koophandel naar Amsterdam Centraal? Nadat u de Kamer van Koophandel passeert komt u bij een stoplicht. Als u het kruispunt en stoplicht rechtdoor passeert, gaat u voor de ingang van de tunnel rechtsaf de inrit in voor de taxi’s en de Kiss & Ride.

Routebeschrijving naar de Kiss & Ride West

Taxi Amsterdam Centraal station? Bestel het bij ons direct!
Kiss & Ride Amsterdam Centraal

Bij de Kiss & Ride is het meestal erg druk, er staan veel mensen, taxi’s en andere auto’s. Hierdoor kan het lastig zijn om onze chauffeur te vinden.

Gelukkig maken wij u het gemakkelijk. De chauffeur neemt altijd van tevoren contact met u op, hij zal u zijn type auto en kenteken doorgeven. Kunt u de chauffeur niet vinden? U kunt hem dan direct bellen doordat u zijn telefoonnummer heeft.

Komt u aan met de Thalys of Eurostar? Dan is het raadzaam om ook uw treinnummer door te geven tijdens het reserveren. Hierdoor kunnen wij eventuele vertragingen van uw trein volgen.

Hoe bestelt u een taxi vanaf Amsterdam Centraal Station?

Een taxi bestellen kan op meerdere manieren namelijk:

  1. Vul uw gegevens in op het online reserveerformulier.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Heeft u speciale verzoeken of zorg nodig? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Call Now Button