Privé chauffeur Amsterdam

Amsterdamse Taxi Service biedt u de mogelijkheid een privé chauffeur in te huren. Al onze chauffeurs zijn betrouwbaar, discreet en representatief. Wij hebben veel ervaring op het gebied van directievervoer en andere chauffeurs diensten.

Op zoek naar een privé chauffeur in Amsterdam of omstreken? U bent bij ons aan het juiste adres. Benut uw reistijd goed en reis comfortabel in één van onze luxe wagens. Maak gebruik van Wi-Fi in de auto en werk ongestoord op uw laptop. U hoeft zich niet druk te maken over de route of parkeerplek, wij verzorgen de reis compleet tot aan de deur.

Onze nette chauffeurs zijn gediplomeerd, gescreend en uiterst discreet. Doordat onze chauffeurs een geheimhoudingsverklaring hebben getekend, bent u verzekerd van een discrete service.

Huur een privé chauffeur met auto

Met ons hoogwaardig wagenpark kunnen wij u op alle vlakken voorzien van comfort en luxe. Wij verzorgen de privé chauffeur met één van onze luxe wagens. Bent u op zoek naar iets specifieks? Laat het ons gerust weten. Wij bieden vervoer op maat aan.

Vindt u het toch fijner om in eigen auto vervoert te worden? Of is uw vaste chauffeur even op vakantie of ziek? Dan kunt u onze privé chauffeur inhuren. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdens het vervoer zorgeloos te werken of ontspannen. 

Waarom een privé chauffeur?

Met een privé chauffeur reist u comfortabel en zorgeloos van A naar B. Benut uw reistijd maximaal door onderweg te werken of uit te rusten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de route, parkeren of over een te hoog promillage.

Privé chauffeur Amsterdam reserveren

U kunt de privé chauffeur telefonisch of per mail reserveren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zeer flexibel waardoor wij te alle tijden een privé chauffeur kunnen inzetten. 

Wat kost een privé chauffeur?

Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen baseren wij onze prijzen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. U zult spoedig een offerte van ons ontvangen.

Privé chauffeur gelegenheid

Een privé chauffeur kan onder andere een uitkomst zijn voor:

Ambassadeurs
Beroemdheden
Directievervoer
Discreet vervoer
Diplomaten
Uitgaansgelegenheden
Personen die bescherming nodig hebben
Zakelijk vervoer

Call Now Button