Luchthavenvervoer

Wilt u het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in en rondom Nederland.

Of u nu een taxirit vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Als gespecialiseerde aanbieder van luchthavenvervoer in en rondom Nederland staan wij garant voor een betrouwbare en zorgeloze reiservaring.

Wij begrijpen dat uw luchthaventransfer een cruciaal onderdeel is van uw reis, en daarom zetten we ons in om uw comfort en gemak te waarborgen. Onze vloot van hoogwaardige voertuigen is uitgerust met moderne voorzieningen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu alleen reist, met uw gezin of in een grotere groep, wij hebben de juiste oplossing voor al uw transportbehoeften.

Zorgeloos reizen

Ons toegewijde team is dagelijks op de luchthaven te vinden. Wij monitoren continu uw vlucht, waardoor we flexibel kunnen inspelen op eventuele vervroegde of vertraagde aankomsten. Uw gemoedsrust is onze prioriteit, en daarom passen wij ons schema direct aan, zodat er altijd een chauffeur voor u klaarstaat. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging en neemt de chauffeur contact met u op na landing, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

U kunt bij ons uw manier van ophalen kiezen. Wij bieden namelijk twee soorten ophaalmogelijkheden aan:

De chauffeur wacht bij de vertrekhal op u:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Bij landing ontvangt u een sms-bericht of telefoontje met de locatie van de chauffeur en details zoals het merk, kenteken, en de kleur van de auto;
  3. Indien er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage of het vinden van de chauffeur, kunt u de chauffeur direct bellen. Ook kunt u ons 24/7 bereiken.

Voor meer informatie over onze Schiphol ophaal procedure kunt u hier kijken.

Meet & Greet service:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Nadat u bent geland zal de chauffeur bij de gate of het meetingpoint op de luchthaven klaar staan met uw (bedrijfs)naam op een bordje;
  3. Zodra de chauffeur u heeft gevonden zal hij u begeleiden naar de auto.
 De kosten van de Meet & Greet service zijn €20.
 
Vertrouw op ons voor professioneel luchthavenvervoer, waarbij we flexibiliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel dragen. Uw reis begint en eindigt bij ons met comfort en gemak.
 
Onze chauffeur wacht op Schiphol bij het meetingpoint op u met een naambordje,
Call Now Button