Luchthavenvervoer

Wilt u het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in en rondom Nederland.

Wij zijn iedere dag op de luchthaven te vinden. Heeft u een taxirit vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport nodig? Geen enkel probleem. Wij zijn u graag van dienst.

Zorgeloos reizen

Wij monitoren ten alle tijden uw vlucht. Zodra u vervroegd of vertraagd aankomt passen wij ons schema aan waardoor er altijd iemand voor u zal klaarstaan. Daarbij zal u na de reservering altijd een bevestiging ontvangen en zal de chauffeur altijd contact met u opnemen als hij op u staat te wachten.

U kunt bij ons uw manier van ophalen kiezen. Wij bieden namelijk twee soorten ophaalmogelijkheden aan:

De chauffeur wacht bij de vertrekhal op u:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Zodra u bent geland zal de chauffeur contact opnemen d.m.v. een sms bericht of telefonisch en vertelt hij u zijn locatie bij de vertrekhal, het merk, kenteken en kleur van zijn auto;
  3. Indien er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage of het vinden van de chauffeur, kunt u de chauffeur direct bellen. Ook kunt u ons 24/7 bereiken.

Voor meer informatie over onze Schiphol ophaal procedure kunt u hier kijken.

Meet & Greet:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Nadat u bent geland zal de chauffeur bij de gate of het meetingpoint op de luchthaven klaar staan met uw (bedrijfs)naam op een bordje;
  3. Zodra de chauffeur u heeft gevonden zal hij u begeleiden naar de auto.
 De kosten van de Meet & Greet service zijn €20.
 
Onze chauffeur wacht op Schiphol bij het meetingpoint op u met een naambordje,
Call Now Button