Crew vervoer

Personeelsvervoer: van cabin crew tot scheepsbemanning 

Met onze jarenlange ervaring is de Amsterdamse Taxi Service zeer ervaren op het gebied van personenvervoer, hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk tijd is. Ervoor zorgen dat alles volgens planning verloopt – dat is het doel. Om ervoor te zorgen dat alles volgens planning verloopt, moet de crew op tijd zijn. Amsterdamse Taxi Service is ervaren op het gebied van crew vervoer en zorgt voor betrouwbaar en comfortabel vervoer. Veel ad-hoc ritten en planningen die uitlopen, voor ons geen enkel probleem.

Cabin Crew vervoer

Het vervoer van cabin crew is voor ons bekend terrein. Met ons jong wagenpark wordt de cabin crew altijd met hoge comfort vervoert. Daarbij dragen onze behulpzame en vriendelijke chauffeurs bij aan een comfortabele rit.

Behalve het verzorgen van pick-up en return ritten voor de cabin crew, kunnen wij ook voor het vervoer van bijvoorbeeld passagiers van overgeboekte vluchten zorgen.

 

Cabin crew vervoer nodig? Wij zijn u graag van dienst voor al het crew vervoer

Scheepvaartvervoer voor scheepsbemanning behoort ook tot onze expertise. Buiten het verzorgen van aflossingen waarbij de bemanning langs de immigratie gaat, kunnen wij ook zorgen voor afspraken met o.a. de IND, haven arts of eventueel het verzorgen van medicijnen.

Ook voor het vervoer van veel scheepsbemanning voor grote offshore projecten van en naar de luchthaven of hotels zijn wij de juiste organisatie.

Amsterdamse Taxi Service vervoert scheepsbemanning van en naar de haven

Schiphol Airport Amsterdam

Met Schiphol als basis kunnen wij effectief en flexibel optreden met de constante veranderingen in de luchtvaartsector. Zodoende kan er binnen 15 minuten een auto op Schiphol staan.

Met ruim 15 jaar ervaring in het personenvervoer zijn wij zeer ervaren met planningen en schema’s. Hierdoor zijn wij op het juiste moment op de juiste plek voor de crew en opdrachtgever.

Groot partnernetwerk

Door heel Nederland hebben wij een betrouwbaar partnernetwerk. Hierdoor zijn wij in staat om in een groot deel van Nederland ad-hoc ritten uit te voeren. Ook hebben wij hierdoor nooit capaciteit problemen.

24/7 vlucht monitoring

Met behulp van diverse applicaties zoals Flight Radar en MarineTraffic, zorgen wij ervoor dat er altijd op de juiste tijd en plaats een wagen klaar staat. 

Moeilijk vindbare ligplaats of een vlucht die eerder land? Wij staan altijd klaar en voorkomen onnodig tijdverlies.

Waarom Amsterdamse Taxi Service?

Call Now Button