Contractvervoer

Heeft u geregeld professioneel vervoer nodig? Dan bieden wij voor u de perfecte oplossing namelijk contract vervoer. Er wordt gesproken van contract vervoer wanneer er met enige regelmaat ritten dagelijks, wekelijks en/of maandelijks terugkeren.

Contract vervoer van de Amsterdamse Taxi Service kan voor werkgevers een oplossing bieden wanneer medewerkers bijvoorbeeld een lange reistijd hebben van station naar het kantoor. Wij kunnen inspringen door bijvoorbeeld een pendeldienst van station naar kantoor. Maar ook als uw medewerkers onder andere opgehaald moeten worden of vervoer van en naar werkbezoeken nodig hebben kunnen wij u van dienst zijn

Taxi contractvervoer mogelijkheden

Contract vervoer kan onder andere een oplossing zijn voor:

Een groot voordeel van contractvervoer is dat er van tevoren afspraken zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het vervoer altijd gemakkelijk en goed geregeld is. Als vervoerder zijn wij op de hoogte van de behoeftes en wensen. Bovendien zijn er prijsafspraken gemaakt waardoor iedereen weet waar hij aan toe is.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. U wordt betrouwbaar, comfortabel, veilig en zorgeloos van A naar B gebracht in een representatieve auto. Daarbij zijn we uiterst flexibel en kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Contractvervoer aanvraag

Wij maken het eenvoudig om contractvervoer aan te vragen. U heeft meerdere opties:

  1. Stuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl
  2. Bel ons op 020-3313318. We staan u graag te woord!
  3. Vul ons handige contactformulier in.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Call Now Button