Diensten

De Amsterdamse Taxi Service biedt maatwerk en professionele vervoersdiensten rondom Amsterdam. Door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod van taxi- en vervoersdiensten opgebouwd. 

Op deze pagina vindt u alle taxi- en vervoersdiensten terug. Mocht u andere wensen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Prive chauffeur in Amsterdam? Taxi Amsterdam regelt het voor u.

Crew vervoer


Personeelsvervoer: van cabin crew tot scheepsbemanning. Wij zorgen dat alles volgens planning verloopt.

Contractvervoer


Er is sprake van contractvervoer wanneer er met enige regelmaat ritten dagelijks, wekelijks en/of maandelijks terugkeren.

Bob thuisbrengservice


Kunt u niet meer terugrijden? Neem geen risico en laat u veilig thuisbrengen door onze chauffeur in uw eigen auto.

Documentenvervoer


Door ons groot netwerk hebben wij vaak overal in de stad een wagen rondrijden. Uw item kan hierdoor snel worden opgehaald.

Privé chauffeur


Huur een chauffeur met auto of laat u rondrijden in uw eigen auto. Hoogwaardig, comfortabel en discreet vervoer.

Luchthavenvervoer


Vervoer van of naar een luchthaven? De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat.

Groepsvervoer


Vervoer voor grote groepen verzorgen wij dagelijks. Van luxe mercedes busjes tot touringcars. Altijd een passende oplossing voor uw gezelschap.

Zakelijk vervoer


Betaal de rit per factuur. Van en naar kantoor, hotel, zakenbezoek, luchthaven of andere bestemmingen voeren wij graag voor u uit.

Zorg vervoer


Zwanger, ziek of slecht ter been? Onze chauffeurs hebben een zorg verlenende instelling en zullen u altijd goed van dienst zijn.
Call Now Button