Corona vrij taxi

Heeft u een taxi nodig en wilt u er zeker van zijn dat u veilig bent? Reserveer bij de Amsterdamse Taxi Service en weet waar u aan toe bent! Wij garanderen uw veiligheid.

De Amsterdamse Taxi Service is al jarenlang actief in de personenvervoer branche. Wij staan 24/7 klaar voor u in Amsterdam en omstreken. Wij werken met voordelige online vaste tarieven en nette chauffeurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een corona veilige taxi. Tenslotte leveren wij een betrouwbare en goede service tegen een schappelijke prijs.

Coronaproof maatregelen

De maatregelen die wij als taxi bedrijf hebben genomen zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM. Wij bieden Corona vrij taxivervoer sinds het begin van pandemie.

De belangrijkste maatregel die wij hebben genomen om de Coronaproof taxi te garanderen is het zorgvuldig schoonmaken van de taxi’s. Na iedere rit worden de taxi auto’s zorgvuldig gedesinfecteerd, van stoelen tot aan de deurhendels en andere interieurdelen. Verder zijn er preventie schermen van plexiglas tussen de chauffeur en passagierszijde in de taxi auto’s geplaatst.

De chauffeur zal u groeten zonder lichamelijk contact. Om lichamelijk contact te voorkomen is het raadzaam om de taxi niet met contant geld te betalen, maar vooraf online te betalen of per pin/creditcard.

Uiteraard is de taxi chauffeur ook corona vrij. Zodra een van onze chauffeurs last heeft van een griep of lichte corona verschijnselen, sturen wij hem direct naar huis. Na een corona test en/of quarantaine volgens de richtlijnen van het RIVM, zal de taxichauffeur weer mogen werken.

In al onze auto's hebben wij een coronascherm. Bestel direct uw coronaproof taxi bij de amsterdamse taxi service.

Corona vrij taxi bestellen? Dit kan op meerdere manieren:

  1. Vul uw gegevens in op het reserveerformulier onderaan deze pagina.
  2. Bestel telefonisch uw taxi, wij staan u graag te woord!
  3. Stuur een bericht naar de Amsterdamse Taxi Service centrale via WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  4. Verstuur een e-mail naar info@amsterdamsetaxiservice.nl

Betrouwbare Coronaproof taxi

Wanneer u bij de Amsterdamse Taxi Service een taxi bestelt, kunt u ervanuit gaan dat u op tijd wordt opgehaald door een professionele corona vrije taxichauffeur in een nette en schone auto. De chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Betaalmogelijkheden

U kunt de taxi van de Amsterdamse Taxi Service op meerdere manieren betalen.

Online afrekenen is het makkelijkst; u hoeft niets meer te regelen en na de betaling krijgt u automatisch een factuur per mail toegestuurd.

Daarbij is het mogelijk om de corona vrije taxi na de rit ter plekke te betalen per pin, creditcard of met contant geld.

Corona veilige taxi bestellen? Bestel uw corona vrije taxi bij de Amsterdamse Taxi service.
Weetje: Er zijn veel soorten coronavirussen. Sommigen zijn zo zwak dat ze alleen maar verkoudheid kunnen veroorzaken. Andere zijn zo sterk dat ze mensen kunnen doden.
Bereken uw ritprijs en boek direct!

Call Now Button